Hans Nadorp, MRICS RT RM, MfN- Ún ADR-Registermediator. Een inspirerend gesprekspartner.

Hij heeft 40 jaar ervaring op de Nederlandse vastgoedmarkt, is MRICS en opgenomen in het register VastgoedCert als bedrijfsmatige Register-makelaar o.g. (RM), in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs als bedrijfsmatig Register-taxateur o.g. (RT) en in het RVO-register als erkend deskundige Energie Label Woningbouw.

Hij is lid van het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), de Nederlandse Vereniging van makelaars & taxateurs in onroerende goederen (NVM), de Internationale Vastgoed Federatie (FIABCI) en van het Taxatie Management Instituut (TMI).

Hiervoor was hij partner bij Jansen Nadorp Weatherall makelaars (8 jaar) en dga bij Nadorp Makelaars (26 jaar).

Gedegen vakkennis, een grondige aanpak, kennis van de markt, ethiek, zorgvuldigheid en discretie vormen de basis van zijn werkwijze. Hij is onafhankelijk en integer. Zowel ondernemers en particulieren, als een groot aantal professionele marktpartijen maken gebruik van zijn expertise en ervaring. U kiest voor een business partner die mee denkt met de ontwikkeling van uw onderneming

U kunt ook bij hem terecht voor:

* Conflictoplossing
Hij is MfN-registermediator, gespecialiseerd in business-, vastgoed- en arbeidsmediation. Rechtbank mediator, ADR-geregistreerd internationaal full certified register Mediator, Master onderhandelaar, Conflictcoach Ún Arbiter, alsmede ICR-geregistreerd international full certified register Conflictcoach.
Hij is lid van de Mediation Federatie Nederland (NfM), de Nederlandse Mediators vereniging (NMv), de Vereniging van Arbeidsmediators Nederland (VAN) en is aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand (RVR).

* Advies en bestuur
Hij heeft gedegen kennis van en ervaring met zowel ICT-projecten als andere organisatievraagstukken. Als bestuurder heeft hij tientallen jaren ervaring op zowel bedrijfsmatig als non-profit gebied.